Samle alle tjenester hos oss, la oss hjelpe din bedrift med regnskap og lønninger.

Norsk Regnskaps-Reform AS er en del av NRR-Gruppen, og vi har tilbudt regnskapstjenester til våre kunder siden 1971. Vi har spesialisert oss på regnskapføring for mindre firmaer med under 20 ansatte og omsetning fra 200.000 til 20 millioner.

Med lang erfaring innen regnskapsføring og årsoppgjør kan vi bistå din bedrift med alle behov dere måtte ha.  Alle våre regnskapstjenester betales etter antall posteringer, og ikke etter medgått tid.  Ved at vi tar oss betalt etter antall posteringer har du god oversikt over bedriftens løpende regnskapsutgifter. Spesielt mindre bedrifter kommer svært gunstig ut av en slik betalingsordning.

  • Et regnskap med 1000 posteringer pr. år koster fra kr 1.900 pr. mnd.
  • Et regnskap på 3000 posteringer fra kr 4.800 pr. mnd.

Lønninger

Norsk Regnskaps-Reform AS kan overta din bedrifts arbeid med utregning, utbetalinger og alle avstemminger av lønninger. Spesifiserte lønnsslipper skrives ut, og banklister går til bank. Ved årets slutt avstemmer vi alle konti, og sørger for at alle ansatte får korrekte lønnsoppgaver

Etter hvert er riktig lønnsavregning blitt litt av en kunst. Hva med fordel av fri bil, fri telefon, pensjons- og ulykkesforsikringer, bilgodtgjørelse etc? Vi har svaret, og hjelper deg gjerne.

Les mer om våre tjenester innen regnskap, årsoppgjør og lønninger på Norsk Regnskaps-Reform AS sine sider eller ta kontakt med oss på telefon i dag, slik at vi kan skreddersy en løsning som passer din bedrifts behov.