NO CURE – NO PAY! Du betaler oss for våre tjenester først når vi har lykkes med å inndrive utestående beløp.

Når en kunde ikke betaler, så er dette en forretningskritisk situasjon for din bedrift. Merarbeidet som pålegges bedriften ved en inkassosak vil påføre kostnader både i form av tid, ressurser og penger. Risikoen er at kunden ikke betaler i det hele tatt, hvilket vil bety tap av penger for din bedrift.

For de fleste bedrifter utgjør utestående fordringer ca. 10-15% av brutto omsetning – en vesentlig del av bedriftens omsetningsgrunnlag. Det kreves derfor en profesjonell og godt innarbeidet rutine for at likviditeten og lønnsomheten i bedriften skal opprettholdes og sikres.

Norsk Inkasso-Reform har lang erfaring innen innfordring av inkassosaker. Vår styrke, kvalifikasjoner og erfaringer gjør at de fleste betaler når de får et inkassokrav fra oss. Vi beregner ingen årsavgift eller abonnement. Vi opererer med betingelsene NO CURE – NO PAY. Først når vi lykkes med å inndrive utestående beløp, betaler du for våre tjenester. Les mer under Priser.

Hos oss har vi lagt opp samarbeidet med at du skal ha best mulig kontroll og informasjon om hvordan vi håndterer dine inkassosaker. Vi tilbyr en online inkasso-tjeneste, der du kan følge dine egne saker 24 timer i døgnet, legge til nye saker og kommunisere med våre saksbehandlere. Les mer under Online inkasso.

Fordeler ved å samarbeide med oss

Etablering av et samarbeid med Norsk Inkasso-Reform gir din bedrift flere fordeler:

  • Valgfrihet i forhold til innfordringsstrategi.
  • Vårt hovedfokus er at kunder og/eller verdier skal gjenvinnes.
  • Tilgang til spisskompetanse innen inkassoadministrasjon med oss som din samarbeidspartner.
  • Egen kontaktperson/team hos oss. Kjennskapen rundt din bedrift og kundestrategier blir derfor fulgt opp og ivaretatt på den måten som du ønsker.
  • Online inkasso gir deg mulighet til å kontinuerlig følge sakene dine online.
  • Tilbud om kurs og opplæring for interne ansatte eller partnere.
  • Enkelt å sette igang nye inkassooppdrag. Oversendelse av oppdrag kan skje via post, e-post, online inkasso eller på fax.
  • Ved å overlate inkassoprosessen til oss, kan din bedrift ha økt fokus på egen kjernevirksomhet.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om din bedrifts behov for bistand med inkassoadministrasjon, eller for å sette igang prosessen med å inndrive fordringer allerede i dag!

Kontakt oss Bli kunde