Behøver du et inkassobyrå som kan ta over byrden det er å måtte bruke penger, ressurser og tid på å inndrive en faktura, skal du ikke nøle med å kontakte oss. Med lang erfaring og høye kvalifikasjoner sørger vi for at de fleste betaler et inkassokrav når vi sender det. Mange som driver inkassobyrå i Norge velger å ta betalt i form av årsavgifter eller abonnement, men hos oss betaler du kun når vi har gjort vår jobb og din kunde har betalt.

Vårt mål er at du skal ha mest mulig kontroll og oversikt over hva som skjer med dine ubetalte fakturaer, og derfor tilbyr vi tjenesten online inkasso. Her kan du døgnet rundt gå inn i systemet og sjekke status på de ulike kundene, du kan legge inn nye saker, hente ut rapporter og statistikk og du kan kommunisere direkte med din saksbehandler. Denne tjenesten sparer virksomheten for penger, tid og ressurser som nå kan brukes mer konstruktivt.

Utestående fordringer utgjør gjennomsnittlig ca. 10-15 prosent av brutto omsetning, med andre ord ganske mye. Ved å bruke oss som virksomhetens inkassobyrå vil du få gode og profesjonelle rutiner som sikrer opprettholdelse av både likviditet og lønnsomhet. Samarbeider du med oss får du valgfrihet i forhold til innfordringsstrategi, egen kontaktperson, tilbud om kurs og opplæring for ansatte eller partnere og tilgang til spisskompetanse innenfor administrasjon av inkasso.

Som inkassobyrå vil vi alltid fokusere aller mest på at kunder og/eller verdier skal gjenvinnes. For saker som har holdt på i lang tid uten resultater kan vi tilby tjenesten “langtidsovervåking”. Med en grunntanke om at alle helst vil gjøre opp for seg setter vi fokus på løsninger. En sak på langtidsovervåking vil bearbeides mot eksterne informasjonsregistre slik at vi kan se om skyldner opplever en forandring i sin økonomiske situasjon.

Ønsker du høre mer om våre tjenester er det bare å ta kontakt. Vi forteller mer enn gjerne om hvilke fordeler din virksomhet får ved å bruke vårt inkassobyrå.