Er du privat og behøver hjelp med inkasso? Vi har et slagord som sier “Kunden i Fokus”, og dette handler vi etter hver dag når vi hjelper våre kunder med å inndrive ubetalte fakturaer. Dersom du tar kontakt med oss som privat og ønsker hjelp med inkasso- og faktura-administrasjon har vi en rekke tjenester å tilby. Hvilke tjenester som passer deg best vet vi først når vi har tatt en uforpliktende samtale.

Som privat kan det være vanskelig med inkasso da det er mange regler og lover man skal følge. Vi har lang erfaring i bransjen og opparbeidet oss en unik kompetanse som gjør at vi kan hjelpe deg og din skyldner med å løse saken.

Uansett om du er bedriftskunde eller privat som ønsker hjelp med inkasso bruker vi modellen No Cure – No Pay. Det betyr at du ikke skal betale noe til oss dersom vi mislykkes i å inndrive utestående beløp. Det finnes ingen månedsavgifter, abonnement eller andre skjulte kostnader. Du betaler oss først når din kunde har betalt sitt utestående beløp. Vår styrke når det gjelder kompetanse og erfaring bidrar til at de aller fleste som får et inkassovarsel fra oss betaler.

I tillegg til inkasso for privat- og bedriftskunder tilbyr vi også fakturatjenester. Det betyr at vi kan ta ansvar for hele prosessen – fra første innkommende fakturagrunnlag fra din bedrift fram til oppfølging av utestående betalinger og nødvendige purringer. Dette er en tid- og kostnadskrevende jobb og derfor vil du få ekstra ressurser og besparinger ved å bruke våre fakturatjenester.

Vi sørger for faktura og inkasso for privat- og bedriftskunder over hele landet. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 22 31 41 51, e-post nir@inkasso-reform.no eller bruk skjemaet her på våre nettsider.

Vi ser frem til å høre fra deg.