For små bedrifter kan administrasjon av inkasso ta opp mye tid og koste både penger og ressurser uten å vite om kunde vil betale til slutt. De fleste som har startet en virksomhet har opplevd at kunde ikke betaler faktura og man dermed taper penger. Her ønsker vi å hjelpe til.

Vi kan tilby flere forskjellige tjenester når det gjelder inkasso, alt etter hva som passer deres behov. En av våre mest populære tjenester er online inkasso. Med denne tjenesten kan du hele døgnet sjekke status på egne saker, legge inn nye saker, lese de respektive brev som din kunde har mottatt, hente ut rapporter og statistikker og sende og motta meldinger direkte til og fra saksbehandler. Ved å bruke online inkasso oppnår virksomheten betydelige besparinger og unngår forsinkelser i forbindelse med oversendelse av dokumenter og papirer.

Vårt slagord er “Kunden i fokus”. Med kompetanse, erfaring og pågangsmot vil vi gjøre alt som står i vår makt for at dine kunder gjør opp for seg. Vi har også en tjeneste som heter “langtidsovervåking” og her hjelper vi deg med å få inn det utestående beløp som er avskrevet. Med en grunntanke om at folk flest har lyst til å gjøre opp for seg, vil vi fokusere utelukkende på å synliggjøre forskjellige løsninger. Langtidsovervåking betyr kort sagt at vi bearbeider kravet mot eksterne informasjonsregistre som vil fortelle oss om skyldner opplever en endring i sin økonomiske situasjon.

Dersom virksomheten behøver juridisk bistand i forbindelse med inkasso eller regnskap kan vi gjennom våre samarbeidspartnere tilby advokater som spesialiserer seg innenfor disse feltene.

Gjennom mange år i bransjen har vi opparbeidet oss en særlig kompetanse når det gjelder inkasso. Hos oss skal du ikke tenke på utgifter som årsavgift eller abonnement, vi arbeider nemlig med modellen No cure – No pay. Det betyr at dersom vi ikke klarer å inndrive ditt inkassokrav så tar vi ikke betalt. Betaler gjør du først når vi har gjort jobben ferdig.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål eller ønsker rådgivning.