Stadig flere virksomheter velger å kjøpe inn fakturatjenester eksternt. Fakturering og innkreving av faktura er en prosess som tar tid og koster penger. Ved å bruke våre fakturatjenester sørger vi for å spare deg for penger, tid og ressurser. Dersom det er ønskelig vil vi ta ansvar for hele fakturaprosessen, det betyr helt fra innkommende fakturagrunnlag fra din bedrift til oppfølging av utestående betalinger med nødvendige purringer og eventuelt inkasso om det skulle gå så langt.

Mange år i bransjen har gjort at våre saksbehandlere innehar lang erfaring og gode kvalifikasjoner. Med vår kompetanse og infrastruktur kan vi produsere, distribuere og følge opp dine fakturaer til en lavere kostnad enn om virksomheten selv skulle utført dette. Fakturatjenester fra oss betyr at alle dine kundefordringer vil bli behandlet med den høyste prioritet.

Mange bedrifter opplever at utestående fordringer står for ca 10-15 prosent av hele omsetningen, noe som helt klart er for mye. Vi kan hjelpe til med å innføre profesjonelle og godt innarbeidede rutiner som sørger for at likviditeten og lønnsomheten i virksomheten opprettholdes.

I tillegg til fakturatjenester tilbyr vi også et bredt utvalg av tjenester innenfor inkasso og her er det også mange fordeler å hente for din virksomhet. Med fokus på at kunder og verdier skal gjenvinnes tilbyr vi valgfrihet i forhold til innfordringsstrategi, egen kontaktperson med oversikt over din virksomhet, tilbud om kurs for ansatte eller partnere og via online inkasso kan du hele døgnet følge dine saker.

Etter å ha tilbudt inkasso- og fakturatjenester i mange år har vi lært at det ikke finnes to helt like bedrifter. Derfor er det viktig for oss å forstå nøyaktig hva din bedrift har behov for. Når vi har funnet ut av dette skreddersyr vi et tilbud av forskjellige tjenester.

Ta kontakt via skjemaet her på nettsiden, telefon 22 31 41 51 eller send en e-post til nir@inkasso-reform.no. Vi ser frem til å hjelpe din virksomhet.