Mange virksomheter opplever at administrasjon av faktura og inkasso spiser mye tid, penger og ikke minst ressurser som kunne vært brukt på virksomhetens kjernevirksomhet. Dersom dere velger å ta med Norsk Inkasso-Reform på laget vil vi sørge for at alle dine kundefordringer blir høyt prioritert. Med lang erfaring, høy kompetanse og god infrastruktur kan vi produsere, distribuere og følge opp hver enkelt faktura til en langt lavere kostnad enn om virksomheten selv gjorde det samme.

Med andre ord ønsker vi å ta ansvar for hele fakturaprosessen fra innkommende fakturagrunnlag fra din bedrift til oppfølging av utestående betalinger. Dersom det er en kunde som ikke betaler sin faktura vil saken automatisk og umiddelbart kunne overføres til vår inkassobehandling. En mulighet er å overføre en sak til inkasso automatisk et visst antall dager etter forfall. Vi kan også tilby å sende over liste med aktuelle fordringer som bør overføres til inkasso.

Etter mange år i bransjen vet vi at det ikke finnes to like bedrifter. Om du ønsker en uforpliktende samtale vil vi ta kontakt med deg og sette oss inn i hva det er din bedrift ønsker og behøver. Etter dette vil vi skreddersy en løsning av forskjellige tjenester som passer din virksomhet.

I tillegg til faktura-administrasjon tilbyr vi også inkassotjenester. Her vil vi også skreddersy løsninger som passer dine behov. For de fleste virksomheter i landet utgjør utestående fordringer ca. 10-15 prosent av omsetningen. Skal man kunne inndrive hver enkelt faktura og inkasso krever det en profesjonell og godt innarbeidet rutine, og det er nettopp her vi kan bidra med vår kunnskap og våre ressurser.

Online inkasso er en av våre tjenester der du hele døgnet kan sjekke status på de ulike sakene, legge til nye saker, kommunisere direkte med saksbehandler og hente ut rapporter og statistikker. Du kan selv lese mer om våre tjenester ved å følge menyen over.

Dersom du har spørsmål angående faktura-administrasjon eller inkasso er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 22 31 41 51 eller send en e- post til nir@inkasso-reform.no eller bruk skjemaet her på nettsiden. Vi gleder oss til å hjelpe din bedrift mot økt lønnsomhet.